Als de lente je groen geeft!

De bedoeling was, aan het begin van dit jaar, dat ik alles bij langs ging in mijn blog wat wij in 2017 hebben veranderd in ons huis. Alleen de tijd haalt mij alweer in. De kleur denim drift in de keuken is vervangen..hoe, wat en waarom dat kan ik pas op een later moment aan jullie vertellen. Welke kleur het is geworden en het resultaat kan ik al wel met jullie delen.

 

5

 

Het is de kleur light blue van farrow & ball geworden. De naam van de kleur zegt dat het licht blauw is alleen op instagram zag ik al een paar keer voorbij komen dat hij meer groen is, dan blauw. Gelukkig was dat ook mijn bedoeling 🙂

 

8

 

Ik heb de saus niet van farrow & ball zelf gekocht, maar de kleur laten mengen in extra mat van flexa in de bouwmarkt. Als je in de bouwmarkt aangeeft welke kleur je wilt hebben van farrow & ball kunnen hun de mengcode zo voor je opzoeken. Scheelt je toch een paar centjes 😉

 

7

 

Zoals jullie op de foto’s zien is ook de cirkel weg, ik vond dat hij er wel lang genoeg had gehangen. Deze lijsten had ik verspreid in huis staan en nu met de tesa plak spijkers aan de muur gehangen. Geen gaten in de muur en toch even weer wat anders.
Wel een kleine tip van flip: kijk goed hoeveel kilo zo’n plak spijker kan houden! Voor de grootste 2 hebben wij een plakspijker die 2 kg kan dragen gebruikt en voor de kleinste lijst een plakspijker die 1 kg kan dragen. Zodat ze niet naar beneden vallen.

 

4

 

Het blauw is verdwenen uit huis en heeft plaats gemaakt voor fris voorjaarskleurtje! Gelukkiger kan je mij bijna niet maken…

Liefs xx,

Lott.

2 gedachten over “Als de lente je groen geeft!

Reacties zijn gesloten.