Anne Lighting in onze slaapkamer

Het was een tijdje stil rondom mijn blog. Erg druk met het opstarten van de winkel, even geen tijd maar eigenlijk ook niet zo heel veel inspiratie voor mijn blog. Tot 3 weken geleden Amke bij mij in de winkel kwam, Amke is accountmanager van oa Anne Lighting en Bronq lampen, met de vraag of ik de lampen van hun wil gaan verkopen in mijn winkel.

 

4

 

Zoals je kan zien op hun site zijn het echt waanzinnig mooie lampen, ik kon ook echt geen keuze maken welke lampen ik dan wilde hebben in de winkel. Wel was ik direct verliefd op de pulp fiction lamp van Anne Lighting en deze moest hoe dan ook in ons huis komen te hangen. De keuze waar hij kwam te hangen was ook snel gemaakt, de slaapkamer ging het worden. Hier hing alleen maar een peertje en geen mooie lamp die in onze slaapkamer past.

 

3.1

 

Anne, eigenaresse van Anne Lighting, is samen met haar moeder in 2014 gestart met dit lichtmerk. Dat sprak mij natuurlijk enorm aan, aangezien ik ook net samen met mijn moeder een winkel ben begonnen. Het ontwerp van de lampen doen hun zelf, de lampen zijn dan ook te herkennen aan de stoere afwerking, het betaalbare design en het eigen Anne-label.

 

2.1

 

De pulp lamp, de naam zegt het al, is gemaakt van pulp/karton en afgewerkt met popnagels. Het model en de afwerking geeft een industriële uitstraling en de de leuke twist zit hem in het materiaal. Hij is verkrijgbaar in beige en grijs, beide kleuren hangen in de winkel en daar hangen natuurlijk nog meer lampen van Anne.

 

1

 

De lamp maakt de slaapkamer echt helemaal af, ik denk dat Anne en haar moeder er goed in slagen om mooie, betaalbare design lampen te maken! Nieuwsgierig naar meer lampen van Anne Lighting? Kom gerust eens langs in de winkel om te kijken naar de rest van de collectie of kijk op de site van Anne of Bronq lampen.

 

Liefs xx,

Lott.

Een gedachte over “Anne Lighting in onze slaapkamer

  1. Wow wat een prachtige foto’s! Gaaf! Echt heel mooi gedaan.

Reacties zijn gesloten.