De hal

Daar is die dan eindelijk! De blog over mijn metamorfose van de hal. Toen gisteravond mijn vriendin zei dat de teaser wel heel lang duurde, vroeg ik mezelf af waarom hij er eigenlijk nog niet op stond. Ik was toch nog niet helemaal tevreden hoe het eruit zag, vanochtend nog even aan het stylen geslagen. Nu ben ik eindelijk tevreden genoeg om hem met jullie te delen.

Als ik bij mensen binnen kom weet ik vaak al bij binnenkomst of het interieur (mijn) smaak en/of stijl heeft, ik vind de hal best veelzeggend. De hal is bij veel mensen vaak een ondergeschoven kindje van het huis, zo was dat ook bij mij. Vanaf dat we hier wonen moest er al een spiegel komen in de hal, drie jaar later heb ik eindelijk een leuke gevonden en waar mij de prijs ook van aanstond ;-). Nu de spiegel er was, wou ik graag dat de hal ging aansluiten op mijn woonstijl en geen saaie binnenkomer meer is. Hieronder de foto’s van hoe de hal was:

 

img_3687

img_3683

img_3684

 

Zoals je aan de foto’s ziet is het licht in onze hal echt minimaal en was hij echt enorm saai. Allemaal witte muren en saaie kleuren. Ik wou daarom graag een hal die zowel overdag als ’s avonds gezellig oogt. Meer licht kan ik niet creëren, dan maar een knus “hokje” ervan maken. De basis kleuren van mijn woonstijl beneden zijn zwart,wit,grijs gecombineerd met hout en groen. Ik wou graag dat de hal hierop aansloot.

 

img_3688

img_3686

 

De muren in de hal heb ik gesausd in kiezelgrijs. Het idee van de nonchalante lambrisering zag ik voorbij komen op instagram en maakt het naar mijn idee niet zo stijf, het geeft een gezellig sfeertje. Het kastje is geschilderd in de kleur kiezelgroen.

 

img_3682

img_3693

 

Ik denk vaak in spullen, verf of andere accessoires die ik al heb,  wat ik daarmee ik kan doen of maken. Ik heb alleen de spiegel, de dot waar de spiegel aan hangt en de greepjes en knopjes op het kastje nieuw moeten kopen. De rest had ik al of heb ik gepimpt met een verfje. Mocht je nog andere dingetjes zien waarvan je graag wilt weten waar ik die heb gekocht, reageer dan onder mijn blog dan zal ik het je vertellen. Wat ik graag wilde bereiken, een knus “hokje”  ervan maken die aansluit bij mijn woonstijl, is naar mijn idee zeker gelukt!

 

Liefs xx,

Lott.

2 gedachten over “De hal

  1. Dat heb je weer super gedaan buurvrouw.
    Ziet er heel gezellig uit.

Reacties zijn gesloten.