Eigenhands

In deze tijd dat alles in massa wordt geproduceerd zijn we steeds meer bezig om dingen te vinden die uniek zijn. We balen al snel als we de dingen in ons interieur bij honderden mensen terug zien. Je wilt graag iets unieks, wat niet iedereen heeft maar wat ook maar een beperkte oplage heeft. Dit is iets waar Eigenhands perfect op inspeelt.

 

2

 

Wie is Eigenhands

De naam Eigenhands zegt het al, het wordt gemaakt door de eigen handen van Rosie. Rosie is creatief en zit niet stil. Ze is freelance etaleuse, bij haar werk is ze altijd op zoek naar de juiste sfeer en compositie om de producten te laten spreken.

 

1

 

Ook Rosie haar eigen huis is geen week het zelfde. Ze mixt en match bestaande accessoires met haar eigen gemaakte accessoires. Door Eigenhands laat ze iedereen mee profiteren van haar eigen ontwerpen.

 

4

 

Wat maakt Eigenhands

Eigenhands snapt dat je huis nooit af is. Met de eigen gemaakte accessoires van Eigenhands verander je keer op keer. De kussens, plantzakken met printjes, toffe torretjes, posters en showrekken sluiten perfect aan op verschillende interieurs. Het leuke en wat Eigenhands ook uniek maakt is dat je de printjes kan mix & matchen maar je kan er ook voor kiezen om het printje van je kussen terug te laten komen in bijvoorbeeld je plantenzak.

 

5

 

In de keuken heb ik, zoals je op de foto ziet, ervoor gekozen om het printje van het kussen terug te laten komen in de plantenzakken op tafel. Door de blauwe lambrisering oogt een printje hier snel te druk, maar door de print door te voeren straalt het rust uit. Een klein goud kleurig torretje is dan een kittig detail. Houd jij nu niet van printjes? Eigenhands heeft natuurlijk ook plantenzakken zonder printjes in verschillende kleuren.

 

3

 

In de woonkamer heb ik er wel voor gekozen om printjes te mix & matchen. De plantenzak op tafel en onder de stolp hebben beide een ander printje en het kussen in de stoel heeft ook weer een ander printje. Doordat het allemaal wel zwart/wit is kun je het prima combineren. Zie je dat leuke postertje hangen? Ook die is van Eigenhands. Ze heeft de postertjes met verschillende plaatjes en teksten. Ook erg leuk om als cadeautje te geven!

 

6

 

Denk je na het lezen van deze blog ik wil ook zulke uniek gemaakte plantenzak, kussen, torretje ect. je kan alles online bestellen in de webshop van Eigenhands! Om op de hoogte te blijven van haar laatste handgemaakte accessoires kan je Eigenhands ook volgen op instagram @eigenhands.

 

Tot die tijd ben ik nog eventjes echt uniek.

 

Liefs xx,

Lott.