Guess where I was?

Als je van interieur houdt wil je volgens mij naar de vtwonen & design beurs, al is het alleen al om het vtwonenhuis te zien. Zo had ik dit dus ook, ben dol op interieur en was weer reuze nieuwsgierig naar het vtwonenhuis en de beurs. Gelukkig zit de interieurgekte, als ik het zo mag noemen haha, in de familie. Ik ging afgelopen vrijdag met mijn nichtje, Nienke, op weg naar de vtwonen & design beurs.

 

img_3627Mijn nichtje Nienke (links) en ik

Ik had al via instagram gelezen en gehoord dat de metamorfoses in het woontheater echt leuk waren, daar was ik dus echt enorm benieuwd naar. De enige metamorfose die wij konden bijwonen was van landelijke stijl –> design. De rest zat namelijk al vol geboekt (ik had geen idee dat je het moest reserveren?!). Ons beide viel het een beetje tegen. Mijn verwachting was dat de basis bleef staan en je met kleine aanpassingen tips kreeg om je interieur om te gooien. Dit was niet het geval, alle meubels werden eruit gehaald en weer nieuwe voor in de plaatst gezet. Zeker wel leuk om te zien, alleen als je verwachting anders is valt het dan een beetje tegen en ik denk dat veel mensen zo hun interieur wel om kunnen gooien. Ik ben meer benieuwd naar wat kleine veranderingen in je interieur kunnen doen met de basis. ’s Middags hadden wij in het woontheater nog een borrel, toen zagen we nog een moderne stijl. Dat was wel mijn favoriet en baalde ook wel een klein beetje dat we die niet hadden gezien.

 

Design Design Design
Modern Modern Modern

 

Toen we de metamorfose hadden gezien was ik nog maar naar één ding zo enorm nieuwsgierig, het vtwonen huis!! Wat was hij weer super tof dit jaar! Foto’s zeggen hierin veel meer (ik kon niet echt banken, het bed etc. op de foto zetten er zaten zoveel mensen in of omheen).

 

   img_3534 img_3537  img_3543 img_3540 img_3544 img_3546 img_3547 img_3548 img_3550 img_3551 img_3552 img_3553 img_3555 img_3556 img_3558 img_3624 img_3619 img_3618 img_3617 img_3563

 

Helemaal onder de indruk van het vtwonen huis gingen we de beurs over. Aangezien ik al een paar jaar naar de beurs ben geweest was ik wel benieuwd wat er dit jaar anders was. Qua trends vond ik vooral dat er voort geborduurd was op vorig jaar, veel planten, groen, blauw of pastel. Wat ik vooral te gek vond waren de blogger kamers van Flexa. Super leuk om te zien dat iedere kamer met de kleur van het jaar, denim drift, een andere stijl had en dat de kleur super goed te combineren is met andere kleuren. De bloggers die meededen waren Enter my attic, Binti home en Wimke. De stijl van Wimke sprak mij het meeste aan, mooie natuurlijke tinten en materialen met een kleur erbij. De gesausde lambrisering komt mij erg bekend voor 😉 en die kurk wand, wauw!! Ik zit al hele dagen te denken waar ik die ook kan toepassen.

 

img_3586

img_3585

img_3584de Flexa studio van Wimke

 

De stijl studio’s van Eijerkamp vond ik ook erg leuk, er was één studio de mij het meeste aansprak (zie de foto’s hieronder). Ik denk dat het komt door het groen met grijs en hout, dit heb ik zelf namelijk ook in huis. Wat voor mij verrassend was is dat geel er zo mooi bij staat. Geel is niet echt mijn kleur, maar het is iets om in mijn achterhoofd te houden als ik graag een keer weer iets wil vernieuwen in huis ;-). En geel stond ook in Wimke haar Flexa studio en die vond ook erg leuk, hmmm…

 

img_3631

img_3632

img_3629

 

Moe en met een hoofd vol ideeën zaten wij weer terug in de auto. Nu eens nadenken hoe en wat ik thuis ga toepassen….

Liefs xx,

Lott.