Kerst in huis

De hele week twijfelde ik of ik nog iets met kerst op mijn blog wilde. Als je blogt over interieur kan natuurlijk je kersthuis niet ontbreken vind ik, maar ik wilde wel graag dat het kerstsfeertje goed zichtbaar was. Dat de kaarsjes branden en dat je de lichtjes van de kerstboom goed ziet. Dat moest dan een beetje aan het eind van de dag, maar ik moest dan wel snel foto’s maken voor het weer te donker werd. Toch nog best wel een klusje, maar het is mij gelukt! hierbij mijn huis in kerstsfeer….

 

6

 

De kerstboom

Wij hebben altijd een echte kerstboom in huis, als je mij volgt op instagram heb je al gelezen dat ik niet houd van veel tierelantijntjes in de kerstboom. Volgens vele mensen om mij heen is hij dan ook kaal qua versiering. Gelukkig trek ik mij er niet zoveel van aan haha! Ik heb dit jaar gekozen voor zwart, glas en grijze glitters in de boom. Elk jaar koop ik wel iets nieuws voor in de boom of een accessoire, vaak is het niet veel maar door de loop van de jaren kan ik nu elk jaar mix en matchen. Vet handig 🙂

 

3

 

De kerstster

Dit  jaar heb ik qua versiering voor in de kerstboom niks bij gekocht. Wel heb ik dit jaar, samen met mijn vriend, een grote kerstster gemaakt voor in de keuken. Dit had ik op instagram voorbij zien komen en volgens mijn vriend was dat makkelijk zelf te maken. Dat klopte ook, 6 latjes van 105cm, schroefjes, verf, wat lampjes en een handige man en tadaaaaa een kerstster!

 

4

 

Dat het zo vroeg donker wordt en dan de sfeer van de kaarsjes en lichtjes maken het juist zo gezellig deze tijd! Ik heb ook hele dagen de lampjes van de ster en kerstboom branden…

 

1

 

Via deze weg wil ik jullie ook bedanken voor het lezen van mijn blogs en alle kansen die ik daardoor krijg of heb gekregen! Ik wens jullie allemaal hele gezellige feestdagen en een super tof 2017!!

 

Liefs xx,

Lott.

Een gedachte over “Kerst in huis

  1. Jullie ook hele fijne feestdagen?
    En ik lees altijd graag je inspirerende en leuke blogs.je hebt een supergezellig en warm huisje@Lottepoel.
    Liefs je buuffie.

Reacties zijn gesloten.