Kleine ikea hack

Een hoofd vol ideeën, er is in mijn hoofd dan ook nooit rust. Is het ene af, begin ik weer met het volgende en het gaat mij nooit snel genoeg. Zo had ik het opeens in mijn hoofd gehaald dat ik graag een ladekast in de kledingkamer wilde. We hebben in de kledingkamer één hele grote kast staan, die is van mijn oma geweest. Deze is niet de hipste maar wel enorm groot en er past heel veel in. Nu wilde ik bij die grote kast een ladekast, maar zoals ik mijn blog van de hal al aangaf; ik denk in spullen, wat hebben we nog en wat kan ik daarmee. Nu hadden wij boven op zolder een oude lade kast staan, hij was van de Ikea en echt niet meer mijn kleur. Wat is google dan toch een uitkomst! Even googlen hoe ik een gelamineerde kast toch kan schilderen. Hiervoor heb je speciale grondverf nodig die op kunststof kan en daarna kan je er elke gewenste kleur op verven.

 

hemnes-ladekast-met-lades-bruin__0152707_pe311018_s4

Dit was de ladekast die wij nog hadden

 

Boven in de slaapkamer is het kleurenpalet, grijs en wit met blauw. Ik vond het wel prettig dat de kast hierbij ging aansluiten, als hij dan ooit in de slaapkamer komt te staan hoef ik hem dan niet weer te verven. Met dit in mijn hoofd ging ik verf uitzoeken. De kleur “stout” is het geworden, deze staat ook mooi bij de kiezel grijze kleur die ik in de slaapkamer heb gebruikt en voor nu staat het mooi met wit.

 

img_3809

 

Ook op dit kastje heb ik weer de houten knopjes en greepjes gebruikt die ik ook in de hal op het kastje heb gebruikt. Om het iets speelser te maken heb ik op de ene laatste lade een ander knopje er tussen gedaan (die ik nog had ;-)). Het kastje verder afgemaakt met een plant en het posterboek van vtwonen. Het oogt direct al een stuk gezelliger in onze kleding kamer.

 

img_3802

 

Nu de rest van de kledingkamer een kleine make-over geven zodat het kastje er perfect in past!

 

Liefs xx,

Lott.

 

 

 

Een gedachte over “Kleine ikea hack

Reacties zijn gesloten.