Mijn eerste blog

Welkom op mijn eerste blog, wat leuk dat je komt kijken en lezen!

Heel vaak hebben mensen tegen mij gezegd dat ik meer met mijn creativiteit moet doen en dat ik mensen hiermee echt inspireer, maar wat heb ik er lang over nagedacht en getwijfeld om een blog te beginnen. Vaak heb ik op andere (interieur)blogs gekeken om te kijken of het wat voor mij is, vooral de blogs van Liekshome en Missjettle spraken mij enorm aan. Toch ervaar ik de “blog wereld” als een wereld waarin je connecties moet hebben om volgers te kunnen krijgen, hierdoor vaak het lef niet gehad om er toch mee te beginnen. Toen eenmaal de kans zich voor deed om tijd en energie in een blog te steken, heeft het spreekwoord “waar een deur dicht gaat, gaat er ook één open” mij de ogen geopend dat ik waarschijnlijk niet weer zo’n kans krijg. Met wat hulp van mijn vriend en vooral heel veel lezen en kijken op andere blogs is dit het dan geworden.

 

blog1

 

Het lijkt mij enorm fijn om al mijn creatieve ideeën en dingen die ik maak of tegenkom op het gebied van interieur of gewoon een te gekke belevenis met jullie te delen! Een totale nieuwe wereld waar ik instap, ik hoop dat ik het leuk ga vinden en jullie kan meenemen in mijn enthousiasme!

Liefs xx,

Lott.

Ps. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat onder m’n blog!

16 gedachten over “Mijn eerste blog

 1. He he eindelijk!
  Jij moet gezien worden met jouwn creatieve en stylische ideeën. En hier is die dan finaly.

  LOTT.

 2. Yeaaahh Lott, helemaal te gek!
  Ben erg benieuwd naar je volgende blog ?
  Succes topper! ?

 3. Lott!

  Wat leuk dat je nu op deze manier jouw passie met ons deelt !
  Goed dat je hier mee bent begonnen!
  You go girl!

  Liefs xx

 4. Heel leuk om je blog te lezen na al je inspirerende foto’s op insta!
  Veel succes met je blog. Groetjes Mo

 5. Heey wat leuk zeg?

  Als iemand dit kan ben jij dat wel.

  Succes met je nieuwe avontuur en ik ga je
  Ook zeker volgen.
  Groetjes natas.

 6. Lott…. Ik vind het super tof!
  Jij kan dit! Succes meid! Ik volg je…
  Liefs Anny

 7. Leuk Lotte om dit van jou te zien. Ik vind je stijl “fijn aan mijn ogen” en zie graag meer!

 8. Haa Lott. wat LEUK en knap dat je het doet! Ik ga je zeker volgen en … je kunt ut ? ik wens je alle succes ? liefs van je auntie Xxx

 9. Hé lott!

  Wat leuk & stoer dat je je eigen blog begint! Met je prachtige interieur en je leuke teksten & foto’s moet het zeker een succes worden.
  Toi toi & ik ga je zeker volgen!

Reacties zijn gesloten.