Mooi goed + Toffe stoffen =

Wat is nu een theedoek zonder keukenhaakje en een keukenhaakje zonder theedoek?! Dat dachten Mooi Goed en Toffe Stoffen nu ook! Mirjam van Toffe Stoffen en Christan van Mooi Goed stonden beide op de Dutch Design week en kwamen er daar achter dat hun producten super goed met elkaar te combineren zijn. Mirjam van Toffe Stoffen heb ik een jaar geleden ontmoet op de Vtwonen & Design beurs. Ik heb toen der tijd een kussenhoes bij haar gekocht en zo elkaar via social media blijven volgen. Hoe leuk is het dan, dat ik nu thuis de keukenhaakjes met theedoek mocht uitproberen?! Maar ook voor jullie heb ik goed nieuws, 3 maanden lang bieden ze 4 verschillende combinaties van Mooi Goed-keukenhaakjes en een Toffe Stoffen-theedoek aan met een feestelijke korting.

 

1

 

Toffe Stoffen

De Theedoeken van Toffe Stoffen worden geweven in het TextielLab van het TextielMuseum in Tilburg. De ontwerper Mirjam was benieuwd wat er zou gebeuren als je aan een horizontaal streepjespatroon, twee verticale streepjes toevoegt? Wat een print op een theedoek doet als je hem aan een haakje hangt? Met deze gedachtes en vragen ging Mirjam aan de slag met als resultaat de theedoeken ‘Elegant’ en ‘Hangin around’. De theedoeken zijn van 100% biokatoen en het unieke detail is dat het lusje deel uit maakt van de illustratie. Zo zie je dat een klein detail, iets heel unieks kan toevoegen. Super tof bedacht!

 

Mooi Goed

Voor Christian, de ontwerper van Mooi Goed,  moet het voor iedereen duidelijk zijn waarvan het product gemaakt is, hoe het in elkaar zit en waar het voor te gebruiken is. De designs bestaan uit gelakt metaal en zijn minimalistisch. De collectie van Mooi Goed worden in Nederland ontwerpen en ook gefabriceerd. Christian doet dit allemaal in eigen beheer.

 

5

 

De haakjes zijn in 4 verschillende kleuren te verkrijgen: Groen, zwart, geel en blauw. Ik ging voor de blauwe, deze passen mooi bij de blauwe wand in mijn keuken. Ik heb de blauwe haakjes gecombineerd met de theedoek Elegant Black. Ook de theedoeken zijn  in 5 verschillende kleuren erbij te combineren: Geel, oranje, grijs, zwart-wit of wit-zwart. Aan jou de keuze hoe je het combineert 😉

 

4

 

Feestelijke prijs

De aankomende 3 maanden bieden deze Designers van Nederlandse bodem 4 verschillende combinaties van keukenhaakjes met theedoeken aan voor de mooie toffe prijs van €35,- (ipv van €41,50). De sets zijn verkijgbaar in de webshops van Toffe Stoffen en Mooi Goed.

 

2

 

Heb je net als mij liever een andere combinatie dan die staat aangegeven op de webshop? Dan kun je gewoon mailen. Een mooi tof cadeau voor onder de kerstboom! Welke combinatie is jou favoriet?

 

Liefs xx,

Lott.