Nieuw licht

Natuurlijk hebben we geen nieuw licht, maar zo voelt het wel. Een paar maand geleden werd ik door “direct lampen”  benaderd of ik geen samenwerking met hun wilde aangaan. Laat nu net het toeval zijn dat ik mijn grote witte vloerlamp had verkocht en ik nog nieuwe lampen zocht…

 

1

 

Maar dan slaan altijd de twijfels toe, ik weet dan nooit precies wat ik écht wil. Het moet passen binnen ons interieur maar ook iets toevoegen aan ons interieur. Ik heb dan ook gekozen voor een basis model en een eyecatcher. Een basis model waar ik alle kanten mee op kan en een eyecatcher die echt iets toevoegt aan ons interieur.

 

Bureaulamp Hobby

Het eerste modelletje wat ik heb uitgekozen is de verstelbare bureaulamp Hobby in het wit. Dit is een fijn basis model, wat altijd goed staat in je interieur. Helaas is deze al wel uitverkocht, iedereen wou hem natuurlijk hebben toen ik hem had aangeschaft 😉 haha! Maar een mooie witte (bureau)lamp zijn er meer verschillende soorten en maten op directlampen.nl.

 

plant

 

9

 

Voor nu staat hij in de vensterbank maar ik kan hem ook leuk op een bijzettafeltje of het andere kastje in de woonkamer zetten. Tal van mogelijkheden heb ik ermee en dat vind ik echt een must van een basic item in je interieur. Ook is hij in hoogte verstelbaar, hierdoor kun jezelf bepalen hoe je wilt dat het licht in je kamer schijnt.

 

8

 

 

Wandlamp Jikke

De tweede lamp moest een eyecatcher worden. Iets wat ik al heel lang graag wou maar steeds niet durfde te kopen is een wandlamp. Dit moest het dus worden!

4

 

2

 

Kijk eens hoe tof deze wandlamp Jikke staat?! Ook deze wandlamp is verstelbaar, op 3 punten zelfs! Zo kun je hem precies afstellen naar jou licht wensen. Wij hebben de lamp opgehangen aan een houtenplaat met een kek behangetje, hierdoor konden we het snoer ook wegwerken. Natuurlijk kun je hem ook gewoon direct aan de muur ophangen. Deze wandlamp is in meerdere kleuren te verkrijgen en in verschillende uitvoeringen, ook is hij er als bureaulamp of vloerlamp .

 

3

 

Twee nieuwe lampen in onze woonkamer, een basis model en een eyecatcher. Hierdoor voelt het echt wel een beetje als of we nieuw licht hebben.

 

Liefs xx,

Lott.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met directlampen.nl