Onze nieuwe tafel

Hi there, dat is lang geleden! Bijna een jaar niet geschreven op mijn blog terwijl ik het juist zo leuk vind! Hoe kan dat dan zo lopen vroeg ik mezelf de laatste maanden af?! Je bedenkt excuses en hebt wensen…ik had en heb vaak het gevoel dat het altijd mooier kan. Dat ik mooiere foto’s kan maken en als ik een beter toestel heb of het gevoel dat ik pas wat te vertellen heb als er iets is veranderd in ons huis. Toch is er afgelopen jaar heel maar dan ook heel veel veranderd in ons interieur, toch heb ik niet de tijd en rust gevonden om het op mijn blog te schrijven. Het was dus een goed voornemen voor 2018 om te blijven doen wat ik echt leuk vind en dat is en blijft toch ook echt het bloggen.

 

5

 

De dingen die afgelopen jaar zijn veranderd in ons huis, ga ik één voor één aankomende blogs bij langs. Mijn eerste en laatste verandering is, zoals je op de foto ziet, onze eetkamertafel. Sinds we onze vloer wit hebben laten oliën (ook afgelopen jaar gebeurt 😉 ) vond ik onze eetkamertafel niet meer matchen ins ons interieur.

 

4

 

Nu heb ik, zoals de meesten van jullie weten, mijn eigen winkel dus ik ging in mijn inkoopboeken neuzen voor een nieuwe tafel. Dat bleek nog een lastige klus als je vrijwel alleen maar Scandinavische merken in het assortiment hebt. Hoezo hoor ik jou denken? Bij vrijwel alle Scandinavische merken zijn de tafels niet langer dan 1.80 meter. Te kort voor 3 stoelen was de conclusie van vriendlief.

 

2

 

Maanden heb ik het internet afgestruind naar dé perfecte tafel wat in mijn hoofd zat. Deze tafel van bepurehome, is van massief eiken en heeft een natural uitstraling. Precies wat ik zocht!

 

3

 

Natuurlijk heb ik de tafel afgestyled met leuke spulletjes uit mijn eigen winkel….wij kunnen weer heerlijk tafelen!

 

Liefs xx,

Lott.

2 gedachten over “Onze nieuwe tafel

Reacties zijn gesloten.