Salon Blanc.

Een kapsalon, eigenlijk heb ik er niet zo heel veel mee. Mijn hele leven word ik al door een thuis kapper geknipt en toen mijn broer een relatie kreeg met mijn schoonzus, zijn we overgestapt naar haar. Ook zij knipte ons thuis. Toen mijn schoonzus, Marieke, afgelopen zomer vertelde dat ze haar eigen salon ging beginnen vonden we dat natuurlijk super gaaf voor haar, maja ik had niet zoveel met een salon. Vaak vind ik ze saai en niet echt van deze tijd qua inrichting. Met deze blog wil ik jullie laten zien hoe tof mijn schoonzus het heeft gedaan om haar salon, Salon Blanc., in te richten met de gaafste scandinavische merken die er op dit moment zijn: Hkliving, House doctor, Zuiver ect.

 

1

 

Kleuren & materialen

Van het kleur en materiaal gebruik tot aan de meubelen, alles is op elkaar afgestemd en geeft de salon een gezellige Scandinavische sfeer. Marieke heeft voor haar salon gekozen voor een nonchalante lambrisering in een grijze tint en de achterwand is compleet in oker gesausd. Deze geel accenten komen terug in de mooie fauteuil van Zuiver en de poster op de toffe kurkwand aan de muur.

 

5

 

Door één accent kleur te nemen, in dit geval oker, dit in een paar accessoires terug te laten komen en verder met zwart/wit en natuurlijke materialen te werken straalt de salon rust uit.

 

2

 

Als je de salon binnenkomt krijg je direct al een positief gevoel door de gave quote op de muur achter de balie. Bij de balie heeft Marieke ervoor gekozen om witte tegeltjes te combineren met een houten blad. Dit hout komt weer terug aan de overkant van de balie, waar een stoer barretje staat met een toffe zelf samengestelde ixxi erboven en leuke draadstalen barkrukken van Hkliving.

 

3

 

De producten

Salon Blanc. werkt met de producten van Kevin Murphy. Hierin draagt Salon Blanc. haar steentje bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, alle verpakking van Kevin Murphy zijn namelijk recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Ze gebruiken natuurlijke ingrediënten uit bronnen die op duurzame en innovatieve manier worden geoogst. Het allerbelangrijkste is dat Kevin Murphy niet test op dieren. De Kevin Murphy producten worden gepresenteerd in de letterbakken van vtwonen, dat is toch echt super leuk bedacht?! en zie je die gave vintage ladekast, wie bedenkt dat nu in een kapsalon?!

 

4

 

Wil jij nu ook geknipt, gekleurd en/of geföhnd worden in deze hippe en unieke salon? Maak dan gauw je afspraak op de website van Salon Blanc.

 

Liefs xx,

Lott.

 

 

2 gedachten over “Salon Blanc.

Reacties zijn gesloten.