sleep well, sleep tight, see you by the next sunlight!

Herken je dat, dat je al jaren een nieuw matras moet maar het elke keer uitstelt? Dat hadden wij dus ook. We sliepen al 9,5 jaar in ons “oude” bed en waren eigenlijk toe aan iets nieuws. Hoe en wat ik dan wou daar kwam ik steeds maar niet uit, tot een paar weken geleden Simba matras mij mailde of ik hun matras wilde testen. Daar zeg ik natuurlijk geen ‘nee’ tegen!

1

Simba matras

Toen onze Simba matras binnen kwam kon ik het niet geloven dat er in zo’n relatief kleine doos een matras van 180x200cm zat. Dat bleek dus ook het handige aan deze matras te zijn, je krijgt hem opgestuurd in een doos en zo is hij makkelijk te verplaatsen naar de ruimte waar hij gebruikt gaat worden. Pas als hij in deze ruimte is, ga je hem uitpakken en is hij binnen 3 tot 5 uur klaar om gebruikt te worden.

2

Wat de Simba matras zo speciaal maakt is dat hij is opgebouwd uit 5 verschillende lagen, waaronder een zachte Simbatex laag, een laag visco-elastisch traagschuim, 2,500 conische pocketveren en een laag hoogwaardig HR- koudschuim. De 5e laag is de hypoallergene ademende bekleding. Door deze 5 technologieën heeft de Simba matras een bovengemiddelde hoogte van 25 cm, een gewoon hoeslaken past er gelukkig wel om heen.

3

Slaapcomfort

Voordat ik de matras bestelde ben ik reviews gaan lezen. Deze waren bijna allemaal erg positief alleen er stond wel een paar keer in dat mensen moesten wennen. Ik dacht echt, hoezo wennen? Het slaapt toch lekker of het slaap niet lekker. Nou daar kom ik bij deze op terug. Wat heb ik moeten wennen! Mijn vriend dan weer totaal niet. We sliepen in het begin met de matras op de grond omdat ons bed “ombouw” er nog niet was, misschien lag het daaraan. Nu 2,5 week later wil ik echt niet meer anders, ik word echt heerlijk uitgerust wakker maar heb ’s avonds ook weer zin om in slaap te vallen op deze heerlijke matras.

5

Pallet bed

Door de 5 verschillende lagen is de Simba matras geschikt voor elk oppervlakte. Je kan hem in een “gewoon” bed ombouw leggen, op de grond of zoals mij op pallets. Hoe tof is dat?! Wij hebben via mijn vader pallets kunnen regelen die normaal maar éénmalig gebruikt worden. Dan hebben de pallets nog een mooie lichte houtkleur en zijn ze niet vies. We hebben voor de zekerheid wel een matrasbeschermer eronder gelegd, zodat de matras niet door eventueel schuiven kapot gaat.

4

Wil jij nu net als mij ook zo heerlijk slapen op een Simba matras? Als je hierop klikt krijg je €50,- korting op een Simba matras naar keuze. Ik garandeer je dat je heerlijk zult slapen en uitgerust wakker wordt! Geloof je mijn belofte niet? Je hebt 100 dagen de tijd om hem te testen. Slaap lekker! 😉

Liefs xx,

Lott.