Spread the word

Eindelijk is het zover, ik mag jullie alles vertellen over mijn plannen!! Natuurlijk al wel heel veel mensen verteld maar nu is het echt officieel, ik ga mijn eigen winkel beginnen! Een droom die ik een paar jaar geleden al uit wilde laten komen maar toen financieel nog niet haalbaar was. Nu, een paar jaar ervaring en levenslessen later, ga ik het dan toch echt (samen met mijn moeder) doen!!

 

IMG_4845

 

Wat ook heel veel mensen weten is dat ik afgelopen september thuis kwam te zitten, iets waar ik toen der tijd absoluut niet blij mee was. Een beslissing die voor je wordt gemaakt en die jezelf niet maakt is absoluut niet leuk. Achteraf gezien is het voor mij persoonlijk heel erg goed geweest en wat heb ik ervan genoten! Ik heb mijn oude leven achter mij kunnen laten, het gerespecteerd en heb de tijd genomen om weer mezelf te worden. Ook heb ik dingen kunnen oppakken waar ik al een poos mee in mijn hoofd zat maar door mijn drukke baan geen tijd voor had, zoals het bloggen. Wat heb ik er leuke mensen door leren kennen en wat is daardoor veel op mijn pad gekomen. Het gaf mij weer zelf vertrouwen en moed om mijn dromen na te jagen!

 

De winkel

Een droom die ik nu dus najaag is een eigen winkel. Het wordt een Conceptstore, dat is een winkel waar je terecht kunt voor een mooi cadeautje, leuke woonaccessoires of een kledingstuk. Maar ook gewoon voor een gezellig praatje of een kopje koffie/thee. Wij hebben de merken en collecties gekozen op basis van gevoel en oog voor detail. Er is een beperkte oplage van artikelen zodat wij maar ook jij uniek blijft.  Ik zal als de winkel straks open is, door middel van mijn blog, jullie kennis laten maken met de merken die ik ga verkopen. De opening staat gepland op donderdag 30 maart 2017.

 

2adfe6f6fbd325f8da7041dd5ce87313

sfeerimpressie

Sfeerimpressie winkel

 

De naam

Al vrij in het begin stadium van deze nieuwe uitdaging lag ik ’s avonds in bed en wist ik het direct, de winkel moest gezellig en knus worden. Haa! knus dat is een leuke naam die, wat niet geheel onbelangrijk is, goed te onthouden is. Mijn vriend en ouders vonden het maar een domme naam haha, alleen ik was overtuigd van de naam. Daarom mochten hun ook namen bedenken, maar er kwam maar niks en ze begonnen te wennen aan de naam knus. Alleen het woord knus vonden we een beetje saai, omdat de winkel qua inrichting en artikelen veel aansluit op de Scandinavische woonstijl bedacht mijn vriend de naam: Knøss

IMG_4844

 

Dit wordt het dus: Knøss (uit te spreken als knus ;-)) Conceptstore.

 

De plaats

Wij gaan de winkel starten in mijn huidige woonplaats, Vroomshoop (Twente). Hier komen wij aan de Boegstaete 15 te zitten. Is dat voor jou te ver reizen? Wees niet teleurgesteld, we gaan ook een webshop openen. Deze komt in de loop van het jaar online.

 

Wil je op de hoogte blijven van Knøss? Volg ons dan op instagram en/of facebook. Ik vind het heel leuk als je ons zou gaan volgen! Ook zal ik proberen jullie op de hoogte houden door middel van mijn blog. Ben je té nieuwsgierig? Als wij aan het klussen zijn ben je altijd welkom om alvast een kijkje te komen nemen!

 

Liefs xx,

Lott.

35 gedachten over “Spread the word

 1. Wat onwijs leuk en wat mooi dat je je droom kan waarmaken samen met je moeder! 🙂 Mag je zeker trots op zijn! Helaas niet hier in de buurt, maar ik wacht de webshop graag af hihi.

  Heel veel inrichtplezier!

 2. Hey Lotte! Super leuk voor je dat het er nu echt van gaat komen! Een eigen winkel! Ik kom zeker rond snuffelen, want ik ben gek op mooie interieur spulletjes 🙂
  Heel veel suc6 de komende weken met de voorbereiding!

  1. Haa Jits! Heel erg leuk en super spannend! Als je een keer in Vroomshoop bent mag je gerust om de deur kijken als we aan het klussen zijn en straks helemaal gezellig als je langs komt 🙂

 3. Oh yesssss, you go girl! Ontzettend veel succes met alle voorbereidingen en ik kom zeker langs wanneer de winkel open is!!

  1. Haa topper! Leuk je laatst weer gezien en gesproken te hebben! Kom maar gezellig langs als je in Vroomshoop bent 🙂

 4. Hey Lott,

  Geweldig nieuws! Gefeliciteerd!
  Ik hoop dat je droom heel succesvol wordt.
  Ben heel blij voor jou maar ook voor de Hammerstraat en Vroomshoop.
  Weer een mooie winkel (met een heel mooie naam!) rijker.
  We spreken elkaar vast, binnenkort.
  Het ga je goed en geniet ervan.

  Hartelijke groet,
  Harry ten Brinke.

  1. Hi Harry,

   Dankjewel! Dat we er samen maar een mooi winkelhart van Vroomshoop van mogen maken. Altijd welkom om een kijkje te komen nemen als we aan het klussen zijn 🙂

   Tot snel!

 5. Super Lotte, ik had het van je moeder gehoord. Heel veel succes en kom zeker kijken. Annet

 6. Super blij met zo’n winkel hier in het dorp
  Hoopdat het een groot succes zal worden
  Wens je dan ook het allerbeste toe met je nieuwe zaak

 7. Lotte,
  Als er iemand geknipt is voor een eigen zaak, dan ben jij het wel!
  Je bent voor zoiets met het goede gen geboren.
  Ik wens je heel veel succes en kom zeker eens langs.
  Ook een compliment voor je website !

  1. Dag Meester Pasterkamp,

   Wat ontzettend leuk, een berichtje van u! u bent zeker welkom om eens een kopje koffie in de winkel te komen drinken. Lijkt mij erg leuk 🙂 Bedankt voor het compliment!

 8. Super tof wat je doet!!! En helemaal leuk dat je dit samen met je moeder gaat doen.
  Dit kunnen jullie??Heel veel plezier met het klussen..En de naam is perfect

  Liefs van Marielle

 9. Ah wat leuk zeg…!! Ik kom zeker een kijkje nemen. Super dat er zo’n winkel bij ons komt.
  Veel succes!!

  1. Karin, wat leuk dat je mij nog steeds volgt! Mocht je ooit een keer in de buurt zijn ben je altijd van harte welkom om een bakje koffie te komen drinken 🙂

 10. Heel veel succes Lotte met alles!
  Je kunt het en …. leuke naam ?!!
  Liefs Renée ?

 11. Wat onwijs leuk dames. Heel veel plezier en succes, maar dat gaat vast goed komen.

 12. Toevallig kom ik op je blog terecht en dit is het eerste artikel wat ik zie. Ik als Vroomshooper kan hier alleen maar blij van worden. Veel succes met de voorbereidingen en ik kom zeker rond kijken als het klaar is.

 13. Wauw wat een super gave stap!! Echt te gek en de winkel komt er vast geweldig uit te zien! Heel tof! Heel veel succes met alles.

  Liefs Sharon

 14. Hoi Lotte,

  Wat leuk dat je dit in Vroomshoop gaat beginnen! De sfeerimpressie ziet er goed uit, en maakt mij heel nieuwsgierig hoe het gaat worden. Vast heel leuk! Ik kom zeker kijken als de winkel open gaat. Succes nog even met klussen en inrichten.

  Groetjes Ilse

 15. Hoi Lotte,
  Met veel plezier heb ik je blog gelezen, we waren al eens eerder in contact over de cirkel op je muur (die mijn man tot op heden nog steeds niet heeft gemaakt, maar ik zag in je blog dat ik het ook prima zelf kan doen, met jouw uitleg). En wat ontzettend mooi dat je je droom hebt waargemaakt, het geeft me inspiratie om hetzelfde te doen. Het is ook mijn droom en de spullen die je verkoopt zijn echt fantastisch. Helaas voor mij ver om naar je winkel toe te komen (ik woon in Zeeland), maar ik wacht je webshop af. Heel veel succes met je nu al prachtige zaak!
  Groetjes, Peggy

Reacties zijn gesloten.