Studio Kam&Schaar

Wie weleens in Zwolle komt kent het vast wel, Pistache. Pistache is Zwolle’s hotspot voor wie houdt van verrassingen. Weetje wat ik nu echt dé verassing vind van deze mixstore? Studio Kam&Schaar. Hoe tof is het dat je in een winkel opeens een kapper hebt zitten? Bij Pistache in Zwolle is dit het geval.

 

1

 

Op de 2e verdieping zit Studio Kam&Schaar. Als je wat eerder bent kun je nog lekker rond neuzen in Pistache en na de tijd kun je beneden nog een lekker bakje koffie drinken, welke kapsalon heeft dat nu?

 

3

 

Afgelopen zaterdag had ik de eer om door Iris van Studio Kam&Schaar geknipt te worden. Iris is opgegroeid in Dedemsvaart en wist al toen ze klein was dat ze kapster wilde worden. Op haar 22e is ze de uitdaging aan gegaan om in Amsterdam te gaan werken voor toffe kappersketen. Nu, een jaar nadat Studio Kam&Schaar open is in Zwolle, komen nog steeds mensen uit Amsterdam helemaal naar Zwolle om door haar geknipt te worden.

 

2

 

Studio Kam&Schaar oogde voor mij als een kapsalon waar je snel naar “binnen” stapt en waar de verassing in de aankleding zit. Met kleine simpele dingen heeft Iris er een gezellige kapsalon van gemaakt. Zoals een leuke slinger met foto’s van de mensen die ze heeft geknipt en bijvoorbeeld een boekenrek wat fungeert als plekje voor de producten die ze gebruikt. Er wordt bij Studio Kam&Schaar gewerkt met de producten van Previa.

 

5

 

7

 

Iris heeft de aankleding van Studio Kam&Schaar in samenwerking gedaan met Eigenhands. De accessoires van Eigenhands liggen ook bij Pistache, dat maakte het voor Iris alleen maar leuker om deze accessoires te gebruiken voor Studio Kam&Schaar. (bijna) Alles wat je dan ook aan accessoires in de salon ziet is dan ook te koop bij Pistache of op de webshop van Eigenhands. Hierdoor heeft Iris ervoor gezorgd dat Studio Kam&Schaar goed aansluit bij de rest van de winkel.

 

6

 

Lijkt het jou nou ook leuk om eens bij Studio Kam&Schaar geknipt te worden? Je kan via de website van Studio Kam&Schaar online een afspraak maken, hoe handig is dat?! En ook op koopzondag kun je gewoon geknipt worden bij Studio Kam&Schaar. Ik ben in ieder geval erg blij met mijn geknipte haren!

 

Liefs xx,

Lott.