Update Knøss Conceptstore

Als allereerst wil ik jullie via deze weg heel erg bedanken voor alle leuke en lieve berichtjes via mijn blog maar ook via Facebook, instagram, whatsapp etc. op mijn toekomstplannen. Doordat we de sleutel al eerder hebben gekregen dan we verwacht hadden, hebben we veel geklust afgelopen weken. Ook krijgen we veel vragen hoe het gaat met klussen en iedereen is best wel nieuwsgierig hoe het wordt, hierbij dan speciaal voor jullie een kleine update hoever we zijn en jullie kunnen alvast een (klein) beetje zien hoe het wordt! (als jullie door de rommel heen kijken haha!)

 

1

 

De paskamers

Doordat we ook een klein deel kleding gaan verkopen zijn we begonnen met het maken van de paskamers. Deze hebben we gecreëerd waar voorheen het magazijn was. Met veel hulp van mijn schoonvader en een buurman waren deze snel gefixt. De basiskleuren van de winkel zijn grijs, zwart en wit met hout. De paskamers zijn dan ook volledig gemaakt van vlokkenplaten, dit geeft een stoer effect.

 

2

 

Het kassablok

Toen ik het pand de eerste keer binnen kwam wist ik direct wat voor kassablok ik wilde. Een lang groot kassablok, volledig betegeld met witte vierkante tegels. Ik heb dit vaak gezien bij Loft en ik vond dat zoo tof. Gelukkig heb ik een buurman als tegelzetter en wat ben ik hem dankbaar! Hij heeft gewoon voor mij, precies zoals ik het in gedachten had, het hele kassablok gemaakt.

 

3

 

Van de ombouw tot het betegelen, alles heeft hij zelf gedaan. Wat een topper is het! En wat ben ik super blij met het eind resultaat!

 

Het schilderwerk

Ik wilde graag alle muren wit en alle kozijnen en deuren zwart, terwijl geen 1 muur echt wit was en de grote lange muur helemaal groen/blauw was. Het was een werk maar ik heb toch de verfklus mooi geklaard samen met mijn vader. Op de muren heb ik Ral9016 extra mat van Histor gedaan. Deze witte kleur heeft mijn schoonzus ook in haar kapsalon, Salon Blanc., op de muur zitten en ik vond dat een mooie frisse witte kleur.

 

4

 

De kozijnen, deuren en 1 wand heb ik voorzien van schoolbordenverf. Deze verf is extra mat en ik kan daar leuke teksten op schrijven met krijt. Eén deze dagen zal ik aan de voorkant kijkgaten maken zodat jullie, wanneer jullie er langs komen, even ongegeneerd naar binnen kunnen kijken ;-).

 

5

 

De opening

De grote opening is op donderdag 30 maart, we zijn die dag open van 09.30 uur tot 20.00 uur. Via deze weg wil ik jullie dan ook van harte uitnodigen om onze winkel te komen bewonderen. We hebben het openingsweekend leuke acties voor alle kopende klanten in de winkel en via Facebook zal er binnenkort een deel & like actie online komen! Als je niks wilt missen van Knøss, volg ons dan op Facebook en/of instagram.

 

Wij zouden het super leuk vinden jou in het openingsweekend te zien! Tot dan!!

 

Liefs xx,

Lott.

 

 

2 gedachten over “Update Knøss Conceptstore

  1. Mocht ik ooit in de buurt zijn kom ik zeker even langs. Succes met alle leuke voorbereidingen! Groetjes van Monique

  2. Superleuk en leuk om je enthousiaste verhalen te lezen!! We komen zeker binnenkort langs!!!

Reacties zijn gesloten.