What’s your kind of style?!

Toen wij 3 jaar geleden de sleutel kregen van ons nieuwbouw huis moest alles nog gebeuren, het waren alleen betonnen muren en vloeren. Wij hadden ook bewust de badkamer en toiletten eruit gelaten. Na 2,5 maand klussen gingen wij erin. Ik had toen wel in mijn hoofd hoe ik iets wou in ons huis aangezien we wel in huur huizen hadden gewoond, maar vergeleken met nu had ik toen echt geen benul van stijlen. Mijn moeder heeft een landelijke stijl in huis en die nam ik automatisch over omdat mijn interesse in interieur toen ook niet verder ging dan mijn ouders hun huis. Via een vriendin is mijn interesse in interieur gekomen, zij heeft echt een prachtig interieur en stijl. Zo kwam ik er toen achter dat er meerdere stijlen zijn in interieur. Altijd als ik bij haar kom neus ik even rond in haar huis (misschien mag ik nog wel een keer een binnenkijker bij haar doen?!). Bij ons is nu, 3 jaar later, echt bijna alles anders in huis. De grote dingen zijn natuurlijk gebleven maar ik heb in de loop van de tijd echt een hele andere stijl ontwikkeld.

 

img_3437

 

Mensen vragen vaak waar ik mijn woonaccessoires allemaal koop, het is bij mij vooral een combinatie van. Ik houdt zeker van dure en design accessoires maar dat is niet altijd voor mijn budget weggelegd. Ik ben ook van mening dat een mooi en trendy interieur niet alleen hoeft te bestaan uit dure accessoires. Neem bijvoorbeeld mijn kussens, ik probeer altijd een wat duurdere kussen te combineren met bijvoorbeeld kussens van de H&M home of Hema. Onderstaande kussens liggen nu op de bank, ik heb ze oa gekocht bij de Loods5, Hema en Vtwonen.

 

img_3436

van beneden naar boven: dot kussen HAY, Hema, House doctor

 

Juist de combinatie van betaalbare en soms goedkope accessoires met een merk accessoire geeft een bepaalde stijl aan je interieur. Ik shop ook echt weleens bij de action en koop daar soms ook wat, maar ik haal bewust niet alles daar hoe leuk het soms ook is. In het boekenrek van de Hema, die in de keuken hangt, heb ik allerlei accessoires met elkaar gecombineerd.

 

img_3302

 

Bovenste plank: Het postertje happypage uit de vtwonen,  stolpje van de action, het bord en de mokken van bloomingville.
Middelste plank: Pot met de koffiebonen is van house doctor, groene huisje bloomingville, witte huisje Xenos en houten huisje gekregen via mijn vorige werk.
Onderste plank: Kookboek Rens Kroes, voorste vaasje van Sostrene grene, achterste vaasje H&M home, ijzerdraadbloem is van Eigenhands.

 

Zo is mijn stijl dus een combinatie van merk accessoires, die vaak wat duurder zijn, met meer betaalbare accessoires. Wat is jou stijl?

Liefs xx,

Lott.